Je bent een ervaren leidinggevende en wilt de samenwerking in of met jouw team op een hoger niveau tillen.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ben je een ervaren en succesvolle leidinggevende maar zit je met volgende dilemma’s?

  • Je hebt stuk voor stuk parels van mensen in jouw team. Als die eens wilden samenwerken! Zonder al die emoties! Je ging maal factor 3!

  • Moet je nu partij kiezen? En misschien zelfs iemand ontslaan? Je heb toch vertrouwen in ieder van hen!

  • Je bent bang dat je goede mensen verliest, dat ze vertrekken of ziek worden! Hoe veel kennis en ervaring gaat dan niet verloren? Vind je wel nieuwe goede mensen op de arbeidsmarkt? Wie werkt die in? Wat kost dat (in geld & tijd)?

  • Je droomt van rust, zodat je kunt zeggen: “Oef, ze werken terug samen! Zonder al die emoties!”

  • Je wenst resultaat, zodat je kunt zeggen: “Door hun samenwerking levert hun expertise super resultaten op voor ons bedrijf! Ze creëren een meerwaarde. Iedereen voelt dat het goed gaat. Zelfs de klanten merken het op!”

  • Je droomt van regelmaat, zodat je kunt zeggen: “Alle high potentials komen graag werken, blijven bij het bedrijf, trekken zelfs nieuwe goede medewerkers aan! Positieve energie vloeit!”

Conflicthantering op de werkvloer: Je wil er iets aan doen!

Samenwerking met jouw team?

LET’S TALK: Praat erover!

Wist je dat erover praten al verhelderend werkt? Neem vrijblijvend en gratis contact met mij op voor een strategiegesprek. Ik luister online naar jouw verhaal en samen maken we een eerste balans op van de situatie en mogelijke vervolgstappen. Graag stel ik mijn jarenlange ervaring als bemiddelaar en ‘teamontwikkelaar’ in jouw dienst.

GOUD: Laat je coachen in bemiddeling!

Je hebt besloten om actief met de samenwerking in jouw team aan de slag te gaan? En je hebt besloten het zelf te doen? Maar je wil het wiel niet opnieuw uitvinden en je laten ondersteunen door een ervaren coach? Graag maak ik jou vertrouwd met de do’s en dont’s van leidinggeven, teamontwikkeling en motivatie en coach ik jou stap voor stap door het ontwikkelingsproces met jouw team.

PLATIN: ALL-IN bemiddeling!

Je vindt dat je beter direct een ervaren en neutrale bemiddelaar in huis haalt? Je wil geen tijd en energie meer verliezen? Graag ga ik met jouw team aan de slag om  de samenwerking stuk voor stuk te verbeteren. Samen maken we jouw team ‘future proof’.

SILVER: training voor leidinggevenden, teams, HR-verantwoordelijken

Je wilt pro-actief te werk gaan en jouw  leidinggevenden vertrouwd maken met de belangrijkste principes van leadership, communicatie en motivatie. Je weet dat jouw medewerkers de grootste troef zijn en dat goede mensen schaars zijn in de markt. Je investeerde veel tijd (en geld) om de juiste profielen aan te trekken.

Nu wil je die houden en ervoor zorgen dat ze graag voor jouw bedrijf blijven werken en het beste van zichzelf geven. Graag werk ik samen met jou trainingssessies uit die de kansen op goede samenwerking in jouw team stap voor stap verhogen. Lees hier meer over mogelijke trainingsconcepten en inhouden die aan bod kunnen komen.

7 vragen die je dichter bij jouw perfecte team brengen